Harran’da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen “Dolandırıcılık Suçlarına Karşı” operasyonlar neticesinde, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen H.D. isimli şüpheli, Harran İlçe Jandarma Komutanlığı ve Harran Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Operasyon sırasında şüphelinin Harran ilçesindeki ikametinde yapılan aramada; 6 adet dokunmatik cep telefonu, 6 adet flaş bellek, 2 adet USB dağıtıcı, 5 adet telefon şarj cihazı, 11 adet ara bağlantı kablosu, 5 adet kol saati, 1 adet tablet kalemi, 9 adet sim kart ve 7400 TL nakit para ele geçirildi. Ayrıca, aramalarda 99 adet uyuşturucu hap da bulundu.

H.D., ele geçirilen materyallerle birlikte adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İstanbul’da KKTC’nin 42. yaşı kutlanıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Galata Kulesi’ndeKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ,için hazırlıklar yapıldı.

Şanlıurfa da bir ilk

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilkdefa uygulanan radikal prostatektomi ameliyatı ile hasta sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

MKYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı.

ÖSYM sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvurular başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 7 sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin başvuruların 13-27 Temmuz 2026 tarihleri arasında alınacağını duyurdu.