Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan dolandırıcılık uyarısı

Bakanlığın açıklamasında sosyal medya mecralarında yapay zeka ile Bakan Mehmet Şimşek’e ait gibi gösterilen sahte röportaj ve fotoğraflarla dolandırıcılık yapıldığı belirtilerek, “Kamuoyunun mağdur olmaması için sosyal medya üzerinden oluşturulan tuzaklara dikkat edilmesi önemle rica olunur.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Coşkuyla Kutlandı

Viranşehir’de, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7’nci yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Değerli metaller baskı altında

İstanbul, 21 Mayıs (Hibya)-İkon Menkul Değerler’in değerlendirmesine göre ABD-İran hattındaki diplomasi beklentileri, Fed’in şahinleşen tutumu ve güçlü dolar endeksi değerli metaller üzerinde baskı oluştururken, petrol fiyatlarında sert geri çekilme öne çıkıyor.

Karamollaoğlu’ndan CHP Genel Başkanı Özel’e tebrik

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i tebrik etti.

Şanlıurfa’da Beton Mikseri ile Kamyon Çarpıştı: 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi çevre yolunda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.