Hürriyet Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmaları Sona Erdi

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDE SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde sürdürdüğü 1. Etap sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesinde alt yapısı biten cadde ve sokaklarda 1. Etap sathi kaplama asfalt çalışması başlatmıştı. Alt yapısı biten cadde ve sokaklarda sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, bugün yaptığı çalışmalarla 1. Etabı noktaladı. 2. Etap ve 3. Etap çalışmalarının da sona erdiği mahallede; yapılan hizmetlerin ardından yolların modern bir görünüme kavuştuğu ve ulaşımın daha konforlu bir şekilde yapıldığı görüldü.
Hizmetten memnun kalan mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.
‘Her şey Viranşehir İçin’ sloganı ile üst yapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi’nde sathi kaplama çalışmalarının 1, 2 ve 3. Etaplarında sona gelindiğini söyledi. Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği hizmetlerle yolların konforlu bir hale geldiğini belirten Başkan Ekinci, üst yapı çalışmalarının şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Başkan Ekinci, aynı çalışmaların plan ve program dahilinde tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Fenerbahçe: Dik durmaya devam edeceğiz

Fenerbahçe, Galatasaray ile Şanlıurfa’da karşı karşıya geldiği Süper Kupa final maçında sahadan çekilmesinin ardından açıklama yaptı.

ABD’li Gençlerin Tercihi Hamas: Z Kuşağı İsrail’i Desteklemiyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan Harvard-Harris anketi, Z kuşağının Ortadoğu’ya bakışında çarpıcı bir tablo ortaya koydu. Ankete göre, gençlerin yüzde 60’tan fazlası İsrail yerine Hamas’ı destekliyor.

İsotta Vicdansız Vurgun!

Ticaret Bakanlığı, sosyal medyada gündeme gelen yüksek biber fiyatları üzerine kapsamlı denetimlere başladı.

Bursaspor PFDK’ya sevk edildi

Bursaspor, Karşıyaka müsabakasının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.