Irak’ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde 9 Eylül 2024 tarihinde arama-tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız P.Ütğm. Ömer Fatih Ayar ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Akçakale’de Mısır Tarlasından Erkek Cesedi Bulundu

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Gülveren Mahallesi yakınlarında mısır tarlasına gömülü bir erkek cesedi bulundu.

ŞUTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Aralık Ayı Meclis Toplantısı, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

MHP’li Özyavuz’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Ben Rüzgârların Adamıyım”

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı. Özyavuz, “Bana sökmez bu fırtınalar. Ben rüzgârların adamıyım” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.

Şanlıurfa’daki Boğulma Vakaları Meclise Taşındı

Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, Şanlıurfa’daki boğulma vakalarının artması nedeniyle, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı.