İran, Halep’teki konsolosluğa düzenlenen terör saldırısını kınadı

Esmaeil Baghaei, 1963 tarihli Konsolosluk İlişkilerine Dair Viyana Sözleşmesi uyarınca herhangi bir birey, grup veya hükümet tarafından diplomatik ilkelerin ihlal edilmesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Baghaei, İran İslam Cumhuriyeti’nin bu olayın ciddi hukuki ve uluslararası kanallar aracılığıyla takipçisi olacağını belirtti.

Halep Başkonsolosu ve İran Konsolosluğu’nda çalışan tüm personelin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

AK Parti İl Başkanı Günbegi Viranşehir ve Ceylanpınar’a Gönül Ziyaretleri Gerçekleştirdi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

UNRWA: Gazze Şeridi’nde şu ana kadar yaklaşık 530 bin çocuk aşı oldu

New York, 11 Eylül (Hibya) – Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi’nde şu ana kadar yaklaşık 530 bin çocuğun çocuk felcine karşı aşılandığını bildirdi.

Şanlıurfa’da mahalle buluşmaları devam ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüpnebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek uyuşturucuyla mücadele ve ailelerin rolü hakkında bilgi verdi.

MGM: İç ve doğu kesimlerde sıcaklıkların artması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde artmaya devam etmesinin beklendiğini bildirdi.