Işıkhan, Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları’na katıldı

& amp; amp; amp; amp; amp; Ccedil;alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Şanlıurfa programı kapsamında kentin ekonomi kurmayları ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle istişare toplantısında buluştu. 

Toplantıya katılan isimleri ve görüşmenin içeriğini paylaşan Bakan Işıkhan, ” AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz ve TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekillerimiz Sayın İbrahim Eyyüpoğlu, Sayın Cevahir Asuman Yazmacı, Sayın Hikmet Başak, MKYK Üyemiz Sayın Mehmet Ali Kurt, İl Başkanımız Sayın İlhami Günbegi ile şehrimizin ekonomisine güç katan iş dünyamızın temsilcileriyle buluştuk” dedi.

Şehrin kalkınmasına katkı sağlayanlara teşekkür eden Işıkhan, açıklamasını “Yatırım, üretim ve istihdam alanlarında Şanlıurfamıza destek veren kıymetli iş insanlarımıza, sanayicilerimize ve STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum” sözleriyle tamamladı. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bozova ‘da Kuyumcu Hırsızlığı Aydınlatıldı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir kuyumcu iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı jandarma ekiplerinin çalışmasıyla aydınlatıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Ons altında 4.200 dolar, petrolde 70 dolar seviyesi kritik

İstanbul, 7 Temmuz (Hibya)İkon Menkul, ons altın, ham petrol, USD/JPY paritesi ve bakır fiyatlarında teknik görünümün kısa vadede kritik destek ve direnç seviyelerine odaklandığını bildirdi.

2023 yılında dünya genelinde her 11 kişiden 1’i açlıkla karşı karşıya kaldı

Dünya Gıda Güvenliği ve Beslenme Durumu (SOFI) raporuna göre, 2023 yılında yaklaşık 733 milyon kişi açlıkla karşı karşıya kaldı. Bu rakam, küresel olarak her 11 kişiden birini ve Afrika’da her 5 kişiden birini temsil ediyor.

Açlık sınırı 19 bin, yoksulluk sınırı 65 bin TL’ye yükseldi

ANKARA- DİSK’e bağlı BİSAM’ın araştırma raporuna göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 19 bin 44 TL’ye, yoksulluk sınırı ise 65 bin 874 TL’ye yükseldi.