İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 494 Kilogram Madde Ele Geçirildi

  İstanbul’da gerçekleştirilen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarında toplam 494 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

 “İstanbul’da geçen hafta yaptığımız operasyonlarımızla; 274 kilogram metamfetamin, 130 kilogram eroin ve 90 kilogram kokain ele geçirerek, insanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik.”

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, Arnavutköy, Esenyurt ve Büyükçekmece ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Uyuşturucu ticaretinin bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Yerlikaya, “Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumaktır. Bu mücadeleyi yalnızca ülkemiz için değil, tüm insanlık için sürdürüyoruz.” dedi.

Yerlikaya, operasyonlarda görev alan narkotik ve istihbarat ekiplerini tebrik ederek, toplumun huzuru için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Son 24 Saate 55 hesaba erişim engeli

ANKARA – İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı paylaşım yapan 55 sanal medya hesabına erişim engeli getirildi.

AFAD’dan yağış ve fırtına raporu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ülke genelindeki yoğun yağışlarla ilgili son durumu paylaştı.

Siverek’te yeşil dönüşüm kapsamında 16 yeni park yapılıyor

Siverek Belediyesi, kent genelinde yeşil alanları artırmak amacıyla başlattığı “Daha Yeşil Bir Kent” projesi kapsamında üç mahallede toplam 16 yeni parkın yapımına başladı.

Trump’ın Hamaney’i tehdidi sonrası petrol fiyatları yüzde 4’ün üzerinde yükseldi

İstanbul, 18 Haziran (Hibsya) ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’ın koşulsuz teslim olmasını talep etmesi ve ülkenin dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’i tehdit etmesinin ardından, ham petrol vadeli işlemleri yüzde 4’ün üzerinde artışla seansı kapattı