İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Asıl kayyum Erdoğan’dır

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, dijital platformdaki bir kanala konuk olarak ülke gündemine ilişkin soruları yanıtladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’a yönelik çağrısı için “Bu çağrının affa kapı araladığını düşü nüyorum.” diyen Dervişoğlu, belediyelere atanan kayyum tartışmaları üzerinden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Dervişoğlu, “Anayasa’ya aykırı olarak Cumhurbaşkanlığı makamında oturan bir kişi var. Anayasa 2 kez dediği halde 3’üncü kez seçilmiş. O zaman, asıl kayyum Erdoğan’dır. Türkiye’nin asıl kurtulması gereken kayyum da kendisidir” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye’de ilçe genelinde yol yapım çalışmaları devam ediyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, yeni yol açma ve bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, 13 farklı ekiple hem merkez hem de kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Şanlıurfa’da 6 yaşındaki Mustafa’nın ölümünde ihmaller zinciri

Şanlıurfa merkezde geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir trafik kazası, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Araba çarpması sonucunda, hayat dolu bir çocuk olan 6 yaşındaki Mustafa İshak’ın ayak kaval kemiği kırıldı ve ne yazık ki hayatını kaybetti.

ŞANLIURFA’DA ÖĞRETMEN AÇIĞI 13 BİN!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Av. Mahmut Tanal, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı başlangıcı dolayasıyla yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’daki eğitim sorunlarına dikkat çekti.

Kıskaç-15 operasyonlarında 544 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 62 ilde düzenlenen “Kıskaç-15” operasyonlarında 544 şüphelinin yakalandığını açıkladı.