İzmir Şanlıurfa Federasyonu’ndan Başkan Soyer’e ziyaret

İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nun desteğine teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu hassasiyeti taşımanız benim için yeterli ve kıymetli.” dedi.

“800 yataklı yurt ihalesine çıktık”

Federasyona bağlı öğrenci birliklerinin kentteki yurt sorununa değinmesi üzerine Başkan Soyer, “Gençlerimizin barınma sorununu çözmek için önemli çalışmalar yaptık. 176 bin üniversite öğrencisi var İzmir’de. KYK toplam yatak kapasitesi 15 bin. Devletin asli işi. YÖK var, bakanlık var. Belediye kaynağından artırırsa destek olabiliyor. Buna rağmen biz 800 yataklı yurt ihalesine çıktık. 2024’te başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milletvekili Hikmet Başak ‘tan Başkan Özyavuz ‘a ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret etti.

Şanlıurfa’da “Güvenli Şehir” Uygulaması: Denetimler Aralıksız Sürüyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Güvenli Şehir Uygulaması” kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte denetimlere katıldı.

Sivas’ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün saat 11:29’da, merkez üssü Sivas’ın merkez ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Başkan Kuş: Hayal Satmıyoruz Diyerek Projelerini Paylaşıyor

Seçim çalışmalarına bitmeyen enerjisiyle devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gece gündüz demeden Eyyübiyelilerle kucaklaşıyor. Mahalle toplantıları, hane ziyaretleri, seçim ofisi buluşmalarının yanında sivil toplum kuruluşları ve kırsalda da temaslarına devam eden Başkan Kuş, gittiği her yerde büyük ilgi ve destekle karşılanıyor.