Kahramanmaraş’taki okul saldırısına soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Kahramanmaraş’ta bir okulda meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Gürlek’in açıklamasına göre, olayın ardından Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhal soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 3 Cumhuriyet Başsavcı Vekili ile 4 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi.

Başsavcı ve görevlendirilen savcıların olay yerindeki incelemelerinin sürdüğü belirtilirken, soruşturmanın selameti açısından yayın yasağı kararı alındığı ifade edildi. Açıklamada, basın kuruluşlarının soruşturmanın gizliliğine hassasiyetle riayet etmesinin önem taşıdığı vurgulandı.

Soruşturmanın tüm aşamalarına ilişkin bilgilendirmelerin yetkili makamlar tarafından yapılacağı bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa ‘da 34 kilo 500 gram Skunk maddesi ele geçirildi

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, 34 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa’da “Kapıda Abone Sistemi” ile su işlemleri kolaylaştı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanbel Enerji A.Ş. ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü iş birliğiyle, vatandaşların su aboneliği ve fatura işlemlerini evlerinden çıkmadan yapabilecekleri “Kapıda Abone Sistemi”ni hayata geçirdi.

Haliliye ‘de çocuklardan, tekvando ve futbol kursuna yoğun ilgi

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmete sunulan kurslar ile sporun çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan çocuklar, Tekvando ve Futbol Kursuna yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenciler, tekvando ve futbol eğitimi ile yaz tatilini sporla dolduruyor.

Harran’da Gençler Hayallerine Kavuşuyor

Harran Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen eğitim kayıtlar devam ediyor.