Karafırtınalar: “Galibiyet Camiamıza ve Taraftarımıza Hayırlı Olsun”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Pendikspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Karafırtınalar, oyuncularını tebrik ederek, son üç haftadır yaşanan olumsuzluklara değindi.

Karafırtınalar, “Bugün de aslında maça iyi başladık. Maliyeti yüksek bir takıma karşı mücadele ettik. Ancak kötü bir gol yedik. Buna rağmen çok sabırlı oynadık. Daha sonra oyuncularım, sahada nasıl oynamaları gerektiğini gösterdiler ve üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler” dedi.

Alınan galibiyetin camia ve taraftar için önemli olduğunu vurgulayan Karafırtınalar, ” Maçı kazandığımız için mutluyum. İnşallah daha yukarılara doğru çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

ENAG ve TÜİK enflasyon verilerini açıkladı

ANKARA – ENAG’a göre enflasyon Eylül ayında yüzde 5,34 artarken, yıllık artış yüzde 88,63 oldu. TÜİK’e göre ise aylık enflasyonda 2,97 artış yaşandı ve yıllık bazda enflasyon yüzde 49,38’e geriledi.

Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de

Türkiye Barolar Birliği 20242025 Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

DEVA Partili Karal: “Tarımda Asıl Sorun Planlama Eksikliği ve Destekleyici Politika Yokluğu”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Türkiye tarımında yaşanan temel sorunun üretim değil, üreticiyi koruyacak güçlü politikaların eksikliği olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İNAN Hastanesi’nde Temizlik Skandalı

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi Haliliye ek binasında bulunan onkoloji bölümü, gerekli hijyen standartlarının sağlanmaması skandalıyla gündeme geldi.