Karafırtınalar’dan Mağlubiyet Açıklaması:“Derinliği olmayan bir kadroya sahibiz.”

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında, Şanlıurfaspor deplasmanda Manisa FK’ye 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını ancak gelecek adına umutlu olduklarını dile getirdi.

Karafırtınalar, “Bu havada ve atmosferde iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Şanssız bir golle geri düştük, kendi kalemize attığımız bir golle. Ancak takım çok iyi bir reaksiyon verdi. Bu zemine rağmen iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Oyuna sonradan giren oyuncularımız, skora olmasa da oyuna ciddi katkılar sundu. Ne yazık ki yediğimiz golleri çıkaramadık. Bu maçtan çıkarılacak derslerimiz var” dedi.

Takımın devre arasını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Karafırtınalar, şu ifadeleri kullandı:

“Derinliği olmayan bir kadroya sahibiz. Devre arasında mutlaka gerekli takviyeleri yapmalıyız. Başkanımızla bu konuda görüştük ve gerekenin yapılacağını söyledi. Bu takım, performansı itibarıyla çok daha büyük işler başarabilir. Bugün şanssız bir şekilde mağlup olduk ancak sonuna kadar mücadele ettik. Özellikle son 20 dakikada birçok net pozisyona girdik. Verilmeyen penaltılar ve şanssızlıklar nedeniyle sonuç alamadık. Üzgünüz, ancak bunu telafi edebileceğimize inanıyorum.”

Teknik Direktör Karafırtınalar, takıma duyduğu güveni yineleyerek sözlerini noktaladı: “Geleceğe umutla bakıyorum. Devre arasını iyi değerlendirerek çok daha güçlü bir şekilde sahaya çıkacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

 Başkan Gülpınar, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Eyüpsultan Belediyesi soruşturmasında 13 kişi tutuklandı

Eyüpsultan Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmada Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in de aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

Dünya Kupası’nda son 32 heyecanı sürüyor

Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Alınan sonuçlarla son 32’ye kalan takımların büyük bir kısmı belirlendi.

Bakan Memişoğlu: Aile Hekimliği Rehberi yayımlandı

Sağlık Bakanı Dr. Kemal Memişoğlu, Aile Hekimliği Rehberi’ni yayımlayarak yürütülen çalışmalara bir yenisinin daha eklendiğini açıkladı.