Karaköprü Belediyesi ‘nden Bir Modern Semt Pazarı Daha !

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yerinde incelediği Güllübağ Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarı ve otopark projesi, esnaf ve vatandaşlara modern, düzenli ve konforlu bir alışveriş alanı sunarak bölgeye yeni bir canlılık kazandıracak.

Karaköprü Belediyesi, Güllübağ Mahallesi’nde vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

Daha önce Akbayır ve Seyrantepe’yi modern semt pazarına kavuşturan Karaköprü Belediyesi, bu sefer Güllübağ Mahallesi için çalışmalara başladı.

Karaköprü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ihale süreci tamamlanan kapalı semt pazarı ile otopark projesinin yapım çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla sürdürülüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Projenin mahalle sakinleri için büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi, hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu bir ortamda alışveriş yapabileceğini ifade etti.

Yapımı süren kapalı semt pazarı, dört mevsim hizmet verebilecek şekilde tasarlanıyor. Yazın sıcak havadan, kışın ise yağmur ve soğuktan korunma imkânı sunacak olan pazar alanı, hem esnafın ürünlerini daha sağlıklı koşullarda sergilemesine hem de vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapmasına olanak sağlayacak.

Projede yer alan kapalı otopark ise bölgedeki araç yoğunluğunu azaltarak trafik sorununa çözüm getirecek.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Güllübağ Mahallesi sakinleri, modern, güvenli ve konforlu bir semt pazarına kavuşmuş olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhuriyet’in 100’ü Galatasaray’dan ikinci kupa zaferi

Galatasarayımız, 2023 Turkcell Süper Kupası’nın sahibi oldu. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda 2022-23 şampiyonu olarak sahaya çıkan takımımız, rakibin sahadan çekilmesiyle kupanın kazananı oldu.

2050 yılına kadar Siverek ilçesinin su ihtiyacını karşılayacak

Siverek Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, DSİ Şanlıurfa il müdürü Murat Çeliker müteahhit firma yetkilileri ile Fırat’tan içme suyu projesi kapsamında su alma, su arıtma tesislerini ve depolarını yerinde inceledi.

İsrail, Gazze’de bir otobüsü vurdu: 5 ölü, 13 yaralı

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında bir yolcu otobüsünün hedef alınması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Balıkayağı kavşağı Diyarbakır -Şanlıurfa istikameti de hizmete açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu proje ve hizmetlerden biri olan Balıkayağı Köprülü Kavşağında her iki güzergâhta da ulaşımın kesintisiz olarak verilmesi ulaşımı rahatlattı.