Karaköprü Belediyespor’da savunmaya takviye

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-Siyahlılar 22 yaşındaki savunma oyuncusu Berkcan Aytaç ile sözleşme imzaladı.

Transferle ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle;

”Karaköprü Belediyespor’umuz transfer çalışmaları kapsamında 22 yaşındaki genç savunma oyuncusu Berkcan Aytaç ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olsun. ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEVA Partili Avşar: “Bahane ‘Kaynak kıtlığı’ gerçek ise kötü ekonomi yönetimi”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alan DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus verilecek ikramiye miktarının 5 bin lira olmasına tepki gösterdi.

Viranşehir’de Fırınlara Zabıta Denetimi: Renkli Kağıt Kullanımına Yasak

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaş sağlığını korumaya yönelik çalışmalar kapsamında bugün ilçe genelindeki fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

HEDEP’li vekiller hakkında hazırlanan fezleke Meclis’te

ANKARA- HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekili Saruhan Oluç’un da aralarında bulunduğu milletvekillerine dair hazırlanan fezleke Meclis Başkanlığı’na geldi.

Dolar rekor yeniledi

ANKARA – Dolar ve Euro’da son dönemde yaşanan hareketlilik, Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası da devam etti.