Karaköprü ‘de yüzme havuzu sezonu açılıyor

KARAKÖPRÜ’DE YÜZME HAVUZU SEZONU AÇILIYOR

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu yaz sezonu için vatandaşların hizmetine açılıyor.

Sıcak yaz döneminde vatandaşların serinlemesi için güvenli bir şekilde yüzmesini isteyen Karaköprü Belediyesi ilçedeki havuzları hizmete açmaya hazırlanıyor. Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Doğukent Kapalı Yüzme havuzunun bakım ve onarımları tamamlanırken, 10 Haziran Pazartesi günü vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Özellikle çocukların hem serinlemesi hem de spor yapması için güvenli bir ortamda yüzmesini isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin talimatıyla bakım ve onarımları hızlı bir şekilde yapılan yüzme havuzunun işlemleri tamamlandı.

Haftanın 6 günü hizmet verecek olan ve 10.00 – 18.00 saatleri arasında açık olacak havuzdan cumartesi, pazar ve pazartesi günleri erkekler kullanabilecek, çarşamba, perşembe ve cuma günleri de kadınların hizmetinde olacak.

Salı günleri havuzun temizlik ve bakımlarının yapılacağı için kapalı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bitlisli Elif, Şifayı, Şanlıurfa’da buldu

Bitlis’te yutma güçlüğü, boyun şişkinliği ve ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 29 yaşındaki Elif Halidi, şah damarında tespit edilen tümörün alınması için sevk edildiği Şanlıurfa’da yapılan başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.  

Ankara, İstanbul ve İzmir’de ekmek fiyatı 17.5 TL’ye çıktı

ANKARA – Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, artan un ve işletme maliyetleri nedeniyle 200 gram ekmek fiyatının 17.5 TL’ye çıkarılacağını söyledi.

Yasin Dikme son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa’da hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Yasin Dikme, gözyaşları içinde torağa verildi.

HÜDA PAR’dan asgari ücret açıklaması

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir kahvaltı programında buluştu.