Kayapınar Belediye Eş Başkanı Cengiz Dündar gözaltına alındı

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Cengiz Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda evine polis baskını düzenlendiğini duyurdu. Dündar, paylaşımında  “Polisler evimi bastı, arama yapıyorlar, gözaltına alacaklar.” dedi.

Olayın ayrıntılarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Dündar’ın gözaltına alınma gerekçesi hakkında bilgi verilmedi.  Kayapınar Belediyesi ve ilgili yetkililerin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Saraçoğlu’nun Ardından Akıl da Konuştu: Memlekette Tek ‘Lağım Faresi’ Var

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı sert açıklamanın ardından, kulübün basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl da aynı sertlikte konuştu.

Şanlıurfa’da Karayolu Tepkisi: “Yollar Yapılmıyor, Yapılanlara da Bakılmıyor”

Şanlıurfa’da bazı karayollarının uzun süredir tamamlanmaması ve mevcut yolların bakımının yetersiz olduğu yönündeki eleştiriler gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar ve sürücüler, özellikle yoğun olarak kullanılan güzergâhlarda yaşanan sorunların bir an önce giderilmesini bekliyor.

Kısaslı çocuklar Haliliye Belediyesi ile sanata doyuyor

Haliliye Belediyesi’nin Kısas Mahallesine kazandırdığı Kültür Merkezinde bağlama kursu ile aşıklık geleneği yaşatılmaya devam ediyor.

Şanlıurfaspor’dan Anlamlı Pankart: “Fermuar Sistemi ile Yaşama Yol Ver”

Trendyol 1. Lig’in 24. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, Sakaryaspor’u ağırladı. Karşılaşma öncesinde Şanlıurfaspor oyuncuları, trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla sahaya anlamlı bir pankartla çıktı.