Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar uyarısı

MGM’den yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Türkiye genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın; Marmara’nın batısında devam eden kuvvetli rüzgarın etkisini arttırarak Çanakkale, Edirne’nin güneyi ve İstanbul’un kuzey ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 km/saat), Kırklareli’nin Demirköy ve Vize ilçelerinde kuvvetli fırtına (50-70, hamlesi 90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Vatandaşların ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şırnak’tan Şanlıurfa’ya Hava Yoluyla Şifa Seferi

Şırnak’tan Şanlıurfa’ya havalanan helikopter ambulans, 93 yaşındaki bir hastayı hayat kurtaran bir nakil gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’da “Aile Yılı” Kapsamında Aile Temalı Seminerler Başladı

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi iş birliğinde, 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla merkez ve taşra ilçelerinde aile temalı seminerler düzenlenmeye başlandı. İlk seminer, Birecik İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

81 ilin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri, Ankara’da seminere katıldı

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, 81 ilin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlerine yönelik “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Halepçe’den Şanlıurfa İHH’ya Ziyaret

Halepçeli Akademisyen ve Kanaat Önderlerinden Şanlıurfa İHH’ya Ziyaret