Milyonlarca TL Harcanan Büyükşehir Belediyespor ‘da Acı Son !

ŞANLIURFA – Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kalma mücadelesi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, kritik karşılaşmada Siverek Belediyespor’a penaltı atışları sonucu 8-7 mağlup olarak ligi hüsranla bitirdi.Normal süresi büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada iki ekip de galibiyet için yoğun çaba sarf etti.

 Taraftarların ilgi gösterdiği mücadelede uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Siverek Belediyespor sahadan galibiyetle ayrılırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor için ise sonuç ağır oldu.

BAL Ligi’nde tutunma mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi, alınan bu sonucun ardından Süper Amatör Lig’e geriledi. Karşılaşma sonrası futbolcular ve taraftarlar büyük üzüntü yaşarken, Siverek cephesinde ise galibiyet sevinci hâkim oldu.

Öte yandan futbolseverler, sezon boyunca yaşanan puan kayıpları ve istikrarsız sonuçların küme düşmede etkili olduğunu değerlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Dünya KOAH Günü: Uzmanlardan Erken Tanı Uyarısı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Kemal Yüce, 19 Kasım Dünya KOAH Günü kapsamında yaptığı açıklamada, KOAH’ta erken tanının hastalığın seyrini belirleyen en kritik aşama olduğunu vurguladı.

Fahiş fiyat uygulayan 369 firmaya 152 milyon ceza

Ticaret Bakanlığı, Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından 2023 yılının ilk 6 ayında 369 firmaya toplam 152 milyon 820 bin 477 lira idari para cezası uygulandığını açıkladı….

Ferhat Göçer “Aldırma Gönül” Müzikaliyle 10 Mayıs’ta Şanlıurfa’da Sahnede

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, edebiyatımızın usta kalemlerinden Sabahattin Ali’nin hayat hikayesini ve eserlerini sahneye taşıdığı “Aldırma Gönül” müzikaliyle Güneydoğu Anadolu Turnesi’ne çıkıyor.

UNRWA: Gazze’de yerinden edilen aileler için okullar güvenli sığınak oldu

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi’nde insani yardımların sürdüğünü ve kurumun bölgedeki temel destek sağlayıcısı olmaya devam ettiğini açıkladı.