Miniklerden Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan İlkokul 2 Sınıf öğrencileri ve Asker Eşi olan öğretmenleri Melek Akkuş ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret ederek şehitlik ve gazilik üzerine sohbet gerçekleştirdi.

11 Temmuz 2016 tarihinde Şanlıurfa otogarın’da görev başında uğradığı silahlı saldırıda Şehit olan Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan İsminin Verildiği okulun 2 sınıf öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret ettiler.

Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan’ın eşi Aslı Çalışkan ve yönetimi kurulu üyeleri hazır bulundular.

Şehit Hasan Hüseyin Çalışkan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında şehitlik ve gazilik kavramlarının taşıdığı değer üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.Dernek üyeleri, öğrencilerin yakın ilgisi ve duyarlılığından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Öğrenciler, hem şehit ailelerinin yaşadığı süreci hem de gazilerin fedakârlıklarını daha iyi anlamak adına sorular yöneltti ve dernek yetkililerinin aktardığı bilgilerle önemli bir farkındalık kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İHA Muhabiri Muhammet Abdülkadir Esen mezarı başında anıldı

Kaza yapan araçtaki yaralılara yardım ederken kaza mahalline dalan otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Muhammet Abdulkadir Esen, mezarı başında anıldı.

Şanlıurfaspor PFDK’ya sevk edildi: İşte gerekçeli karar

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Ligin ikinci haftasında kendi sahasında Central Hospital Ümraniyespor’u 3-1 yenmişti. Sarı Yeşilliler galibyetin ardından “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Şanlıurfa’da Motosiklet Dükkanına Silahlı Saldırı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi 12 Eylül Caddesi’nde bulunan bir motosiklet dükkanına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Suriye Geçici Hükümeti Bakanından Şanlıurfa İHH’ya ziyaret

Suriye Geçici Hükümeti Yerel İdareler ve Kamu Hizmetleri Bakanı İnşaat Mühendisi Muhammed Said Süleyman, geçenlerde annesi vefat eden İHH Şanlıurfa İl Başkanı Makina Mühendisi Behçet Atila’ya taziye ziyaretinde bulunup merhume için dua okudu, Atila’ya başsağlığı ve sabır diledi.