Narin Güran davası üçüncü gününde

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe kırsal mahallesinde 21 Ağustos’ta katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair açılan davanın ilk duruşması, üçüncü gününde devam ediyor. Diyarbakır 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Narin’in annesi Yüksel Güran, amcası Salim Güran, ağabeyi Enes Güran ile Nevzat Bahtiyar “İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme”den ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanıyor.

Duruşmayı baro başkanları, kadın ve çocuk örgütlerinin yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve sivil toplum örgütü temsilcisi izliyor.

Duruşmada, Tavşantepe kırsal mahallesini gören ve sanık müdafilerinin talep ettiği Dara Karakolu’na ait kamera görüntüleri izlenecek.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Gıda Toptancılar Başkanı Ramazan Çaşıl ve yönetiminden Başkan Gülpınar ‘a ziyaret

Şanlıurfa Gıda Toptancılar Başkanı Ramazan Çaşıl ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret ettiler.

Bakan Koca: “Refah’tan geçen 26 hastanın naklini bugün için planladık”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Mısır’da Gazze’deki yaralıların durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dergah Cami Minaresinde Onarım Çalışması Tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından hasar alan Balıklıgöl platosundaki Dergah Camisinin minaresinde bakım ve onarım çalışmasını tamamladı.

KYK yurt başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvurularının başladığını duyurdu.