“Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram metamfetamin ele geçirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı “Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram metamfetamin ele geçirildiğini ve operasyonlarda 1’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 6 uyuşturucu madde imalatçısının yakalandığını bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgi veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

“808 kilogram sıvı metamfetamin, 60 kilogram kristal metamfetamin, 136 kilogram aseton maddesi ve muhtelif miktarda esrar ele geçirildi. İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda ise; 147,5 kilogram sıvı metamfetamin ve 7,5 kilogram kristal metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlar sonucu: 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hassas terazilere el konuldu.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hatay’da ”Güvenli Okul” çağrısı

Eğitim Sen Hatay Şubesi üyeleri, Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş’ta yaşanan okul olaylarını protesto ederek Antakya Kaymakamlığı önünde basın açıklaması yaptı. Eylemde, eğitimde şiddetin yapısal sorunlarla birlikte ele alınması gerektiği vurgulandı.

Birecik’e Çevre Nefesi Olacak Dev Tesiste Çalışmalar Hızla İlerliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla yapımına başlanan Birecik Atık Su Arıtma Tesisi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Yabancı plakalı taşıtlara yönelik yeni web servisi hizmete açıldı

Ticaret Bakanlığı, Bakanlığın internet sitesinde yer alan e-İşlemler sayfası üzerinden erişilebilen “Yabancı Plakalı Taşıt İşlemleri” başlıklı yeni bir web servis hizmetinin oluşturulduğunu bildirdi.

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar, çığ ve toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları uyardı.