Nüfus Müdürlüğü’nden takdir toplayan ziyaretler

Kocaeli Valiliği öncülüğünde il Nüfus müdürlüğü kontrolünde başlatılan; Cumhuriyete şahit olmuş 100 yaş ve üzeri ulu çınarları evlerinde ziyaret ve kimlik takdimi programı büyük takdir topluyor. Son ziyarete; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit Kaymakamı Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya, Kocaeli Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü İlhan Eser de katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu ziyaretlere övgüler yağdırdı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi:

“Kocaeli Valiliği Başkanlığında il Nüfus müdürlüğümüz kontrolünde başlattığı Cumhuriyetimize Şahid olmuş 100 yaş ve üzeri Ulu çınarlarımızı evlerinde ziyaret ve kimlik takdimi, güzel bir kadir şinaslık örneğidir. Milletimiz adına teşekkür ederim.”

(kocaelitv.com.tr)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eğitim Yatırımları Tekrar Gözden Geçirildi

Şanlıurfa’da Eğitim Yatırımları Hız Kazanıyor

Fahrettin Altun, Vatikan Büyükelçiliği’ne atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Fahrettin Altun, Vatikan Türkiye Büyükelçiliği’ne atandı.

Büyükşehir İpekyol Bulvarı Yan Yolunu Asfaltla Buluşturdu

Ulaşımda konforu sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İpekyol Bulvarı Yan yolunda deforme olan asfaltı sökerek kendi ekip ve ekipmanlarıyla yolu uzun ömürlü sıcak asfaltla buluşturdu.

Şanlıurfa yine kapsam dışında kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye ve Hazine Bakanlığı, özel öğretim kurumlarında okuyan öğrencilere eğitim öğretim desteği verilmesi ile ilgili 29 Kasım 2023 Tarih ve 32384 sayılı bir tebliğ yayımladı.