Ons altın 4850 seviyesinde dirençle karşılaştı

Ikon Menkul tarafından yayımlanan Yurt Dışı Sabah Teknik Bülteni’nde, küresel piyasalarda artan jeopolitik risklere rağmen varlıklar arasında farklı yönlerde hareket izlendiği belirtildi.

Ons altının yukarı yönlü hareketlerde 4850 seviyesinde dirençle karşılaştığı, bu seviyenin aşılamaması durumunda aşağı yönlü baskının sürebileceği kaydedildi. Olası geri çekilmelerde 4650 ve 4550 seviyelerinin destek olarak izlendiği aktarıldı.

Nasdaq endeksinde jeopolitik riskler ve faiz beklentilerinin etkisiyle satış baskısının öne çıktığı, endekste 27.000 seviyesinin üzerinin olumlu görünüm açısından takip edildiği, 26.000 seviyesinin altının ise satışları hızlandırabileceği belirtildi.

Dolar ve euro tarafında, doların güç kazandığı, 1,1740 seviyesinin kritik eşik olarak öne çıktığı kaydedildi. Bu seviyenin üzerindeki hareketlerin euro açısından toparlanma eğilimi gösterebileceği, altındaki seyirde doların güçlü kalabileceği aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak, Bozova’da “Ramazan Buluşması” Programına Katıldı

ŞANLIURFA (RHA) – , Ramazan ayı dolayısıyla ilçesinde düzenlenen “Ramazan Buluşması” programında vatandaşlarla bir araya geldi.

DOGÜNSİFED’ten Şanlıurfa’ya çıkarma…

Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İş insanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da iş çevreleri ile bir araya geldi.

Tansiyon ve diyabete karşı egzersiz yapın, sağlığınızı koruyun

Memorial Wellness Medikal Fitness Bölümü’nden Hasan Ercan, düzenli egzersizin diyabet, tansiyon, kalp ve damar hastalıkları üzerindeki olumlu etkisi hakkında bilgi verdi.

Mülki İdare Amirlerine Sosyal Medya Rehberi Geliyor

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, mülki idare amirlerinin sosyal medya kullanımlarına ilişkin rehber ve yönergenin kısa süre içinde yayımlanacağını belirterek, sosyal medyanın kamu hizmetlerini görünür kılmak amacıyla kullanılması gerektiğini söyledi.