Radyasyon Güvenliği Tüzüğü yürürlükten kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan “ Radyasyon Güvenliği Tüzüğü’nün yürürlükten kaldırılmasına karar verildi.

 

 

 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan’dan İşçi Eylemine Destek

Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, ücret ve haklarını alamadıklarını belirterek basın açıklaması yapan Mercan İplik Tekstil işçilerine destek verdi.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

TÜİK- İşsizlik oranı en yüksek il yüzde 23,3 ile Hakkari en düşük il yüzde 4,8 ile Sinop

İstanbul, 18 Temmuz (Hibya) Türkiye genelinde, 2023 yılında işsizlik oranı en yüksek ilin yüzde 23,3 ile Hakkari ve işsizlik oranı en düşük ilin de yüzde 4,8 ile Sinop olduğu belirlendi.

Şanlıurfa’da Polis, bulduğu çalıntı otomobili sahibine teslim etti

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, asayiş olayları kapsamında gerçekleşen “Oto Hırsızlığı” suçu hakkında yaptıkları çalışmalar neticesinde, 1 adet çalınan otomobili ele geçirdi.