Rojin Kabaiş’e Hakaret Eden Şüpheli Urfa’da Gözaltına Alındı

Van’da 2024 yılında hayatını kaybeden Rojin Kabaiş’e yönelik sosyal medya üzerinden yapılan hakaret paylaşımlarıyla ilgili soruşturma sonuçlandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda, paylaşımları F. Ş. adlı kişinin yaptığı tespit edildi.

Şüpheli, 19 Ekim 2025 tarihinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yakalanarak, adli makamların talimatıyla Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama suçundan gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Enderun teravihi geleneği Haliliye ‘de yaşatılıyor

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program ile Enderun Teravihi vatandaşların yoğun katılımıyla kılındı. Osmanlı geleneğinin sürdürüldüğü ve Cumhur Müezzinliği eşliğinde kılınan Enderun Teravihinde yüzlerce vatandaş saf tuttu.

DicleFest Heyecanı Topçu Meydanı’nda Başladı!

Enerji ve teknoloji festivalinin dördüncüsü Şanlıurfa’da kapılarını açtı

Bazı fakülte, yüksekokul ve enstitülerin kapatılması ve yenilerinin kurulması kararı

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı enstitü, fakülte ve yüksekokulların kurulmasına, kapatılmasına, birleştirilmesine ve adlarının değiştirilmesine ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Siverek Belediyesinde İşçilere 2 Yıllık Toplu Sözleşme! Maaş Zamları Memur Artışına Endekslendi

Siverek Belediyesi ile HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında, belediyede görev yapan kadrolu işçileri kapsayan ve 2 yıl süreyle geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. Sözleşmeyle birlikte işçilerin mali ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler sağlandı.