Saadet Partisi’nde bayramlaşma programı gerçekleşti

Saadet Partisi Genel Merkezi, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde geleneksel siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında çok sayıda siyasi partinin heyetlerini ağırladı.

Genel merkezde gerçekleştirilen kabulde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Musa Öztürk ve Mehmet Fatih Akdağoğlu ile parti gençlik ve kadın kolları temsilcileri yer aldı.

Gün boyunca süren görüşmelerde bayramın birlik ve dayanışma mesajı ile ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Program kapsamında 20’yi aşkın siyasi partinin heyeti Saadet Partisi Genel Merkezi’nde kabul edildi.

Ziyaretlerde kadın temsilcilere, terazinin bir kefesinde adaleti diğer kefesinde bereketi simgeleyen özel tasarım broş hediye edildi.

Programda Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, İYİ Parti, Anavatan Partisi, Vatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Doğru Yol Partisi, Demokratik Sol Parti, HÜDA PAR, CHP, DEVA Partisi, AK Parti, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi, Milli Yol Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Zafer Partisi, Anahtar Parti, Türkiye İttifakı Partisi ve Gelecek Partisi heyetleri yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri,Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.

Şanlıurfa’da diş protez Laboratuvarı hizmete girdi

2023 yılında hizmete başlayan Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kendini yenilemeye devam ediyor.

Fenerbahçe: 2 – Hatayspor: 1

Fenerbahçe, Süper Lig’in 18. hafta maçında Hatayspor’u 2-1 mağlup etti.

Hava sıcaklıkları nasıl seyredecek ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.