Şanlıurfa ‘da 8 kilo Skunk maddesi ele geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele çalışmalarını yürütüyor.

Ekiplerce düzenlenen operasyonda,8 kilo Skunk maddesi ele geçirildi.Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Adalet ve İçişleri Bakanlığı’nda görev değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Adalet ve İçişleri Bakanlığı’nda görev değişiklikleri yapıldı. Atama kararları, 11 Şubat 2026 tarihli ve 33165 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

24 ilde “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahsın yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya : 97 Şüpheli Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün gece gerçekleşen gösterilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, polislerin sabır ve sağduyu ile hareket ederek milletin huzurunu ve güvenliğini tehdit eden provokasyonlara ve vandallığa izin vermediğini belirtti.

Hilvan’da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, “Yasa Dışı ve Ruhsatsız Silahlanmayla Mücadele” kapsamında Hilvan ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 ruhsatsız av tüfeği ile 221 mermi ele geçirildi, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.