Şanlıurfa Hipodromu’nda “TJK Jandarma Koşusu” Düzenlendi

ŞANLIURFA – Jandarma Genel Komutanlığı ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş birliğinde düzenlenen “TJK Jandarma Koşusu”, Şanlıurfa Hipodromu’nda gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla yapılan yarışta, atçılık camiası ile vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Organizasyon, hem jandarma teşkilatının toplumla olan bağını güçlendirmeyi hem de at yarışlarına olan ilgiyi artırmayı amaçladı.

Şanlıurfa Hipodromu’nda düzenlenen koşu, yarışseverlerden büyük ilgi görürken, program sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
Etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek Belediyesinde İşçilere 2 Yıllık Toplu Sözleşme! Maaş Zamları Memur Artışına Endekslendi

Siverek Belediyesi ile HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında, belediyede görev yapan kadrolu işçileri kapsayan ve 2 yıl süreyle geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. Sözleşmeyle birlikte işçilerin mali ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler sağlandı.

İSİG: Eylül ayında 206 işçi iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi

İSTANBUL – İSİG Meclisi raporuna göre, Eylül ayında en az 206, 2025’in ilk 9 ayında ise bin 566 işçi, iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa’da “Osmanoğlu” Marka Sadeyağ Bakanlığın Taklit ve Tağşiş Listesinde Yer Aldı

ŞANLIURFA – Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen gıda ürünlerini kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor. Bakanlığın güncel listesinde Şanlıurfa’dan bir firma da yer aldı.

KARAKÖPRÜ’DEKİ VİZYON PROJEDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Karaköprü Belediyesi vizyon bir proje olan Gölpınar Tabiat Parkı Projesi’nde çalışmalar başlarken, alana ulaşımı kolaylaştırmak için açılan yollarda stabilize malzeme serimi ve sathi kaplama çalışmaları yapılıyor