Şanlıurfa İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı: 7 İlçeye Dikkat!

Şanlıurfa Valiliği, 29 Ekim Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren kentin kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ceylanpınar, Haliliye, Karaköprü, Hilvan, Siverek, Viranşehir ve Bozova ilçelerinde kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor.

SEL VE SU BASKININA KARŞI UYARI

Yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzlukların yaşanabileceği bildirildi.

Valilik, vatandaşların olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirterek kamuoyuna duyuruda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 26 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekatlarında en az 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan’dan Evren Sanayi Esnafına Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve beraberindeki heyet ile birlikte Evren Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Bozova Belediyesi’nden Yeni Hizmet: Belediye Hamamı Açıldı

Bozova Belediyesi tarafından hizmete sunulan Belediye Hamamı, vatandaşların hizmetine açıldı.

İsrail Lübnan’ın doğusunu vuruyor

Stockholm, 23 Kasım (Hibya) İsrail ordusu, Cuma gecesi Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki bazı bölgeler için zorunlu tahliye emri çıkararak, ülke çapında çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan kanlı saldırılarla dolu bir günü sonlandırdı.