ŞANLIURFA İL JANDARMA KOMUTANI ALDEMİR, BAYRAM NAMAZINI PERSONELİYLE KILDI

ŞANLIURFA, (RHA) – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, Kurban Bayramı dolayısıyla Özbudaklar Kışla Camii’nde personeli ve kahraman askerlerle birlikte bayram namazını eda etti.

Bayram namazının ardından Komutan Aldemir, personel ve askerlerle tek tek bayramlaşarak Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Programda birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı.

Kışla içerisinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında samimi görüntüler oluşurken, askerler ve personel bayram sevincini birlikte paylaştı.
Programda ayrıca aziz şehitler rahmet ve minnetle anılırken, gazilere sağlık ve huzur dolu nice bayramlar dilendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Çiftçilerin Takipteki Borçları Yüzde 22 Arttı

Geçen yıl ekim ayında çiftçilerin bankalara olan takipteki borcu 1 milyar 973 milyon lira iken, bu rakam 2 milyar 413 milyon liraya yükseldi.

Ankara NATO Zirvesi Öncesi Burhanettin Duran’dan Kritik Açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Ankara’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi öncesinde ulusal ve uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Eyyüpoğlu’ndan Berat Kandili mesajı

TBMM İdare Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, Ramazanın müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili için bir kutlama mesajı yayınladı.

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar, çığ tehlikesi ve kar erimeleri ile buzlanma uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli rüzgar, çığ tehlikesi, kar erimeleri ile buzlanma ve don olayı uyarısı yaptı.