Şanlıurfa Müftülüğü, sessizliğini koruyor

Haliliye ilçesinde bulunan Atatürk Mahallesi’nde yer alan Damat Süleyman Paşa Camii’nde bulunan klimaların bozuk olduğu ortaya çıktı. Cami cemaati, sıcak havalarda ibadetlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmek için klimaların tamir edilmesini bekliyor.

Ancak maalesef Müftülük bu konuda sessizliğini koruyor. Cami yetkilileri, klimaların bozuk olduğunu defalarca dile getirmelerine rağmen bir adım atılmadığını ifade ediyor. Yaz aylarında sıcaklık arttıkça cami içerisindeki sıcak ve bunaltıcı hava da artıyor. Bu da cemaatin ibadetlerini sıkıntılı bir şekilde yerine getirmesine neden oluyor.

Cami cemaati, Müftülük yetkililerinden konuyla ilgilenilmesini ve klimaların bir an önce onarılmasını talep ediyor. Klimaların tamir edilmemesi ve aradan uzun bir süre geçmesi, cemaatin sabrını zorluyor ve camiye olan ilginin azalmasına sebep oluyor.

Sıcak havalarda insanların rahat bir şekilde ibadet edebilmeleri için uygun bir iklimin sağlanması oldukça önemli. Müftülüğün bu konudaki sessizliği ve duyarsızlığı, cami cemaatinin tepkilerine neden oluyor.

Cami cemaati, konuyu yetkililere ilettiğini ve bir an önce çözüm bulunması gerektiğini vurguluyor. Klimaların tamir edilmesiyle birlikte cemaat, daha rahat bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilecek ve camiye olan ilgileri artacaktır. Şanlıurfa İl Müftülüğü’nün sessizliği, Damat Süleyman Paşa Camii’ndeki bozuk klimaların tamir edilmemesine neden oluyor. Cami cemaati, bu konuda yetkililerden destek bekliyor ve klimaların bir an önce tamir edilmesini talep ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Şanlıurfa İl yürütme kurulu belli oldu!

(RHA AJANS/RHA) – AK Parti Şanlıurfa İl yeni yürütme kurulu belli oldu.

Şanlıurfa’da 2 kilo 250 gram skunk ele geçirildi: 1 tutuklama

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde bir operasyona imza atıldı.

Başkan Polat’tan sulama krizi tepkisi! “Çiftçi kaybederse memleket kaybeder”

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, kentte yaşanan sulama krizine tepki göstererek yaşanan mağduriyetin bedelinin çiftçiye ödetilemeyeceğini söyledi. Su kesintilerinin üretime ağır darbe vurduğunu belirten Polat, ilgili kurumları ve Şanlıurfa milletvekillerini sorumluluk almaya çağırdı.