Şanlıurfa OSB’de İleri Arıtma Tesisi İnşaatı Başladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Organize Sanayi Bölgesi’nde ileri arıtma tesisi inşaatının başladığını açıkladı.

Şıldak, tesisin inşaatının tamamlanmasının yaklaşık iki yıl süreceğini belirterek, projenin bölgedeki su yönetimi ve çevre koruma çalışmalarına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Şıldak, “Sanayi bölgemizde modern bir arıtma tesisinin kurulması, hem çevreye duyarlı üretim hem de bölge halkının sağlıklı yaşam koşullarının güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Geçmeyen sivilcenin nedeni araştırılmalı

Akne ya da bilinen adı ile sivilce, her insanda özellikle ergenlik döneminde kendini gösteren bir cilt hastalığıdır.

Bakanlar Çiftçi Ve Tekin’den Güvenlik Toplantısı

ANKARA, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in, yarın saat 09.00’da İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde 81 il valisi ve il milli eğitim müdürleriyle bir toplantı gerçekleştireceği bildirildi.

Şanlıurfa ‘da sağlıksız koşullarda üretilen 500 kg yoğurda el konuldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği denetimlerde, bir dükkânda üretim izni olmadan ve sağlıksız koşullarda üretilen toplam 500 kilogramdan oluşan 120 kova yoğurt ele geçirdi.

Otoyolda Ters Yönde Giden Çekiciye 90 Bin TL Ceza, Sürücüsüne Adli İşlem

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde otoyolda ters yönde ilerlediği belirlenen çekicinin sürücüsüne 90 bin TL idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesi geçici olarak geri alındı.