Şanlıurfa Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Bölücü terör örgütü üyesi teröristlerle girilen çatışmada şehit olan sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın naaşı ilk olarak GAP Havalimanında karşılandı. Şehit Er Kızıltaş için Osmanbey şehitliğinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Sözleşmeli Er Kızıltaş, dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, şehit ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gençlik ve Spor Bakanlığı, burs ve kredi başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için burs/kredi başvurularının başladığını açıkladı.

Şanlıurfa’da Hırsızlık Suçundan 12 Yıl 6 Ay Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Eyyübiye Güneyşehir’de Yaşam Başlıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu, Türkiye’nin en büyük sekizinci şehri olan Şanlıurfa’nın kaderi değişiyor.

Bakan Göktaş: Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanan çiftlere yeni destekler geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evlilik Öncesi Eğitim Programı kapsamında gençlere yönelik yeni destekleri duyurdu.