Şanlıurfa Valiliği: Okula gelen şüpheli polis tarafından etkisiz hale getirildi

Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde bir ortaokula gelen ve öğrenci velisi olduğunu beyan eden bir kişinin okulda görevli polis tarafından etkisiz hale getirildiğini, herhangi bir yaralanma olmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan “bir öğretmenin saldırı sonucu yaralandığı” yönündeki iddialar üzerine açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, saat 12.40 civarında Siverek Dumlupınar Ortaokulu’na gelen ve şüpheli hareketler sergileyen kişinin okulda görevli polis ekiplerince müdahale edilerek etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Olayda herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Büyükşehir Ekipleri Bu Kez Mobilyacılar Sitesinde Asfaltlama Çalışması Gerçekleştirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2026 Yılı Planlaması kapsamında kent genelinde sürdürdüğü yol yapım ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa Milli Eğitim’de dikkat çeken gelişme: Hasan Kökrek geri adım mı attı?

Şanlıurfa’da İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde dün gece gerçekleştirildiği bildirilen ilçe millî eğitim müdürü ve şube müdürü değişiklikleri bugün iptal edildi.

TL mevduat ve kredi faizlerinde artış eğilimi sürdü

BMD analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine ilişkin, TL mevduat ve kredi faizlerinde yukarı yönlü hareket dikkat çekti. TL mevduat faiz oranı haftalık bazda sınırlı artış gösterirken, kredi tarafında özellikle ticari kredilerde belirgin yükseliş kaydedildi. Döviz mevduat ve kredi faizlerinde ise sınırlı ve karışık bir görünüm izlendi.

Şanlıurfa’da Okul Servisleri Denetlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, öğrenci güvenliğini sağlamak amacıyla okul servis araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.