Şanlıurfa’da 19 Mayıs Tenis Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

Karaköprü Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi.

12 Mayıs’ta başlayan ve 20 Mayıs’ta tamamlanan turnuva, Tenis Dünyası tesislerinde gerçekleştirildi. Toplam 131 sporcunun katıldığı organizasyonda sporcular, 5 farklı kategoride kıyasıya mücadele etti.

Final müsabakalarını Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca yakından takip etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: AMACIMIZ GENÇLİĞİ DESTEKLEMEK VE SPORU ŞEHRİMİZDE GÖRÜNÜR KILMAK

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde yapılan tenis turnuvası ayın 12’sinde başladı.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle ilimizin bu güzel tesisinde gerçekleştirilen bu turnuvaya katılan 131 sporcumuzu canı yürekten tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.Son final maçı da güzeldi. Hep beraber izledik. Gayet de başarılı bir oyun vardı. Tabii ki birçok kategoride bu yapıldı.Bizim amacımız gençliği desteklemek, sporun her branşını şehrimizde görünür kılmak ve yerel yönetimler anlamında gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığımız gerekse Karaköprü Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan bu tesisleri coşkuyla ve güzel turnuvalarla renklendirmek, Urfa’mıza güzel bir renk katmak.Tabii bu anlamda desteği de esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a, il dışında olmasına rağmen hem kendisine hem de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde tenis başta olmak üzere diğer branşları da geliştirme noktasında adımlar atıyoruz.Ben bu güzel turnuvada emeği geçen tüm uzmanları, hocalarımızı, görev alan hakemleri ve turnuvaya katılıp renk katan 131 sporcumuzu huzurlarınızda tebrik ediyorum.”

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Karaköprü Belediyesi’nin gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi ve sağlıklı yaşam kültürünün yaygınlaştırılması adına gerçekleştirdiği çalışmalar dikkat çekiyor.

 İlçede sporun gelişmesi için birçok branşta organizasyonlar düzenleyen belediye, özellikle çocuklar ve gençlerin sporla iç içe büyümesine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Yoğun katılım ve büyük heyecana sahne olan tenis turnuvası, sporcular ve ailelerinden tam not aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milletvekili Önen: Dünya Teknolojisi Eyyübiye’ye Getirilmiş

Eyyübiye Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Kuş’tan ilçedeki hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunan Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, açılışa hazırlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi ile dünyadaki teknolojilerin Eyyübiye’ye getirilmiş olduğunu söyledi.

Urfa TYB’den Gazze Bildirisi

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Yazarları, her biri birkaç cümle ile düşüncelerini dile getirerek Siyonist İsrail bombalarına maruz kalan Filistin/Gazze için ortak bir bildiri yayımladı.

Giray Küçük’ten Tarihi Çağrı: “Ben Dahil Kulübü Borca Sokan Ödesin”

Giray Küçük, Şanlıurfaspor’daki mali krize ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunarak bağımsız denetim çağrısı yaptı.

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Hava sıcaklıklarında 14 20 Temmuz tarihleri arasında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeyi sürdüreceği tahmin ediliyor.