Şanlıurfa’da 36 düzensiz göçmen yakalandı

Şanlıurfa’da girişinde durdurulan bir kamyonette yapılan aramada 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl J.K.lığı tarafından “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele” kapsamında icra edilen faaliyetler sonucunda Şanlıurfa İl J.K.lığı ekiplerince takibe alınarak 1 Ekim günü saat 02.00’de Siverek İlçesi Başdeğirmen Mahallesi Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunda durdurulan kamyonette yapılan kontrolde 2 göçmen kaçakçılığı organizatörü U.A. ve İ.Ç. ile birlikte 30 Afganistan, 5 Pakistan ve 1 İran uyruklu olmak üzere toplam 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmen kaçakçılığı organizatörleri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Siverek Cezaevine gönderildi. Yakalanan 36 düzensiz göçmen Geri Gönderme Merkezine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TCMB – Konut Fiyat Endeksi, Ocak ayında yüzde 4,7 oranında arttı

İstanbul, 18 Şubat (Hibya) Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2025 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 4,7 oranında arttı.

Mehmet Kuş’un Seçim Ofisi Dolup Taşıyor

Beş yıl boyunca yaptığı hizmetler, halkla kurduğu sıcak bağ ve ilçeyi geleceğe taşıyacak yatırımlarla halkın gönlünde taht kuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim irtibat ofisi vatandaşlarla dolup taşıyor.

Şanlıurfa’da yangın faciası: 1 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen mesken yangınında 80 yaşındaki yatalak hasta Fethi Kaban hayatını kaybetti. Eşi İslim Kaban ise yangından yaralı olarak kurtuldu.

Başkan Beyazgül’den Aday Tanıtım Toplantısına Davet

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı vatandaşları 7 Şubat Çarşamba günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla kentte gerçekleştirilecek olan AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısına davet etti.