Şanlıurfa’da 7 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 2 Şüpheli Gözaltına alındı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 kilo 360 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında iki şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Birecik ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda, Y.A. ve H.K. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplam 7 kilo 360 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler Y.A. ve H.K.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yazmacı: Sıfır Atık Güçlü Bir Kalkınma Modelidir

TBMM’de konuşan Cevahir Asuman Yazmacı, Sıfır Atık Projesi’nin çevre politikası olmanın ötesinde ekonomik ve sürdürülebilir bir kalkınma modeli olduğunu vurguladı.

Önce Açığa, Sonra Gözaltına

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek hakkında yürütülen soruşturma sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce görevinden uzaklaştırılan Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltı kararı çıkarıldı.

EGM: 591 Sosyal Medya Hesabı Hakkında Dezenformasyon İşlemi Başlatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da meydana gelen olaylara ilişkin sosyal medyada yayılan asılsız ve provokatif içerikler nedeniyle 591 hesap hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

ABB’den II. Göbeklitepe’den Bugüne Türkiye’nin Tarihi ve Kültürel Mirası Sempozyumu

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Çankaya Belediyesinin katkılarıyla Türkiye’nin tarihi ve kültürel mirasına yönelik bilimsel araştırmaların yaygınlaştırılması amacıyla Akademik Düşünce Enstitüsü Derneğinde “II. Göbeklitepe’den Bugüne Türkiye’nin Tarihi ve Kültürel Mirası Sempozyumu” düzenlendi.