Şanlıurfa’da Bin 729 Kurban Bağışı Yapıldı 

  Diyanet İşleri Başkanlığı her yıl ‘’Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’’ temasıyla kurban bağışı kampanyası başlatıyor. Toplanan hisselerle hem yurt içinde hem de yurt dışında bulunan binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşılıyor.

  Şanlıurfa’da merkez ve ilçelerinde hayırseverlerin destekleriyle bin 729 kurban bağışında bulunuldu. Toplanan bağışlarla binlerce ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldı.

 İl Müftüsü Ramazan Tolan, ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprü vazifesi gördüklerini belirterek, hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Büyükşehir personeline yangın eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bel- Taş A.Ş. ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İşçi Sağlığı İş Güvenliği İtfaiye Daire Başkanlığı koordinesinde Bel-Taş şirketinde görev yapan personellere yönelik yangın, güvenlik tedbirleri ve yangına ilk müdahale eğitimi verildi.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar, köprüler ve toplu taşıma ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otoyollar köprüler ve bir çok raylı sistem hattı ile belediye toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Vali Şıldak: Şanlıurfa genelinde sahipsiz hayvanlara yönelik çalışmalar sürüyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent genelinde sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bugüne kadar 32 bin 852 hayvanın toplanarak bakımevlerine götürüldüğünü bildirdi.

Kanuni faiz oranı yıllık yüzde 24 olarak uygulanacak

3095 Sayılı Kanuni Faiz ve Temerrüt Faizine İlişkin Kanunun 1 inci Maddesinde Düzenlenen Kanuni Faiz Oranının, 1/6/2024 Tarihinden Geçerli Olmak Üzere Yıllık Yüzde 24 Olarak Uygulanması Hakkında Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.