Şanlıurfa’da “Huzur-63” uygulamasında 88 aranan kişi yakalandı

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa’da düzenlenen “Huzur-63 / İl Geneli Uygulaması” kapsamında 88 aranan kişi yakalandı.

Vali Hasan Şıldak ve Emniyet müdürü Atilla Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, il genelinde 48 sabit nokta, 76 park ve bahçe ile 29 umuma açık alanda denetim yapıldı.

Toplam 158 ekip ve 1.044 personelin görev aldığı uygulamada 7 bin 221 kişi, 2 bin 350 araç ve 129 iş yeri kontrol edildi.

Denetimlerde 88 aranan kişi yakalanırken, 22 iş yerine idari işlem uygulandı. Ayrıca 90 araç ve sürücüsüne ceza kesildi, 1 araç trafikten men edildi.

Uygulama kapsamında 2 tabanca, 1 av tüfeği, 35 mermi ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yetkililer, kentte huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Seçmenlere Çağrıda Bulunan Ekinci, Oy Kullanımının Öneminide Hatırlattı

2024 yerel seçimlerinde seçmenlerin oy pusulasını nasıl doldurulacağını anlatan bir paylaşımda bulunan Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, oy kullanımının önemine de değindi.

Ek MTV’de birinci taksit ödeme süresi uzatıldı

Ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) 31 Ağustos’ta dolacak birinci taksit ödeme süresi, 6 Eylül gün sonuna kadar uzatıldı.

Şanlıurfa efeleri Beşiktaş’a ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefliyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde heyecan sürüyor. Zirve mücadelesinde DEPSAŞ Enerji hentbol takımı, lider Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞİTİM DESTEĞİ

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için okula yeni başlayan öğrencilere ücretsiz kırtasiye desteği sağladı. Bu destekle öğrencilerin eğitimlerine daha iyi hazırlanmaları ve kırtasiye malzemelerine erişimlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.