Şanlıurfa’da huzur ve güven operasyonu: 9 aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Asayişi etkileyen olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan uygulamalarda, toplamda 17.0 bin 127 kişi, 2 bin 856 araç, 179 motosiklet ve 22 umuma açık işyeri kontrol edildi.

Denetimler sırasında 9 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan uygulamalarda toplam 18.84 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, denetimlerde 16 araç ve sürücüsüne çeşitli sebeplerle cezai işlem uygulandı. Bu işlemler sonucunda, 4 araç trafikten men edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İyilik Çarşısı Hizmete Açıldı

Başkan Gülpınar: “İyilik Çarşısı, Hayırlı Bir Hizmettir”

MHP’li Özyavuz’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Ben Rüzgârların Adamıyım”

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı. Özyavuz, “Bana sökmez bu fırtınalar. Ben rüzgârların adamıyım” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.

Bozova’da Traktörden Düşen 74 Yaşındaki Adam Öldü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi Buğluca Mahallesi’nde fıstık bahçesini sürerken traktörden düşen 74 yaşındaki Hasan Demir hayatını kaybetti.

Milli atlet Ersu Şaşma, sırıkla atlamada finale yükseldi

Milli atlet Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlama elemelerinde 5.75 metrelik atlayışıyla Paris Olimpiyat Oyunları’nda finale yükseldi.