Şanlıurfa’da İlçelerdeki Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vali yardımcıları ve kaymakamlarla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Şanlıurfa’nın ilçelerinde yürütülen çalışmalar ele alınarak mevcut durum değerlendirildi.

Vali Hasan Şıldak, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız ile ilçelerimizde yürütülen çalışmaları değerlendirdik.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ilçelerde devam eden çalışmaların genel durumunun değerlendirildiği belirtilirken, kamu hizmetlerinin etkin ve koordineli şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Şanlıurfa’da İlçe Çalışmaları Takip Ediliyor
Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi, ilçelerdeki hizmetlerin takibi ve kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Manchester United: 2 – Galatasaray: 3

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Manchester United’ı 3-2 mağlup etti.

Karaköprü’de üst yapı çalışmaları devam ediyor

Karaköprü Belediyesi ilçede açılan yollarda ve yenilenen yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yaparak yeni yolları hizmete sunuyor.

Yazmacı: Dış Politikayı Değerlendirdi

AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı, Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, dış politikaya ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti önceleyen diplomasi anlayışı sayesinde Türkiye’nin bölgesinde barışın ve güvenliğin merkezi hâline geldiğini ifade etti.

Bakan Yumaklı: 4 ilde yangınlar kontrol altına alındı, 3 ilde sürüyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 4 ildeki 5 yangının kontrol altına alındığını, Karabük’ün Safranbolu, Bursa Kestel ve Mereş Onikişubat ilçelerinde yangına müdahalenin sürdüğünü açıkladı.