Şanlıurfa’da Kaçakçılık Operasyonu: 7,4 Milyon TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 7 milyon 400 bin TL olan kaçak malzeme ele geçirildi.

Operasyonda 139 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 483 adet gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı.

Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyübiye Gençliği Burada Yetişiyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçe gençliğine kazandırdığı Süleymanşah Gençlik Merkezi, onlarca farklı alandaki ayrıcalıklarıyla gençlerin geleceğe hazırlanmasına büyük katkılar sağlıyor.

Özgeliş, Şanlıurfaspor Maçını Anlatacak

ŞANLIURFA – Şanlıurfaspor’un 2026-2027 sezonundaki ilk maçında mikrofon başına deneyimli spiker İbrahim Özgeliş geçecek.

Şanlıurfa OSB’de Ruhsatsız Parsellere Süre Fırsatı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıları için önemli bir düzenleme yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde değişikliğe giderek, yapı ruhsatı veya işyeri açma ve çalışma ruhsatı almayan katılımcılara yeni bir süre tanıdı.

İsrail, Suriye’de hükümete ait altyapıları vurdu

İsrail ordusu, “Dürzi sivillere yönelik saldırılara misilleme olarak” Suriye geçici hükümetine ait altyapı hedeflerine hava saldırıları düzenlediğini duyurdu.