Şanlıurfa’da kasten öldürme suçundan aranan hükümlü yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında “kasten öldürme” suçundan 4 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.C., 27 Temmuz’da Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen çalışma sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan hükümlünün adli makamlara sevk edilmek üzere işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının nitelikli suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’dan 3 transfer daha

Bolu 2. Etap Kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, geçtiğimiz yıl takımda forma giyen başarılı futbolcu Barış Gök ile birlikte toplam 3 oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

TBMM’de bütçe görüşmeleri başlıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2024 yılı bütçesine ilişkin komisyon toplantılarının başlayacağını duyurdu.

Birecik’te ‘temizlik’ paylaşımı tartışma yarattı: Önce yol, sonra tazyikli su mu?

ŞANLIURFA – Birecik Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan cadde ve sokak yıkama görüntüleri, ilçedeki bazı vatandaşların tepkisini çekti.

Ömer Karakeçili’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Şanlıurfa’nın tanınmış iş insanlarından Ömer Karakeçili’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı: “Emeğe ve Emekçiye Değer Veren Bir Toplum İnşa Etmeliyiz.