Şanlıurfa’da “resmi belgede sahtecilik” operasyonu

Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilçeye bağlı 9 ayrı mahallede icra edilen operasyon sonucunda;

Şase numaraları kazınmış ve plakasız 11 motosiklet,

3 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Ele geçirilen çalıntı motosikletler sahiplerine teslim edilirken, olayla ilgili 14 şüpheli şahıs hakkında adlî işlemler başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, resmî belgede sahtecilik suçlarına karşı yürütülen operasyonel faaliyetlerin, halkın huzur ve güvenliği için kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kısas-Yardımcı Grup Yolu Hizmete Açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye kırsalında yapımı tamamlanan 12 kilometrelik grup yolu, sıcak asfalt çalışmasının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Kısas Mahallesi’nden başlayıp Yardımcı Mahallesi’ne kadar uzanan güzergâh; Zeynep, Çiftlik, Kurucuk, Demirler ve Apalı mahallelerini de kapsıyor.

Evde Sağlık Hizmeti Alan Hastalar Evlerinde Ziyaret Edildi

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Yaşar Şimşek evde sağlık hizmeti alan hastaları hanelerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa’da huzur operasyonu: Binlerce araç ve şahıs kontrol edildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Mehmet Şahan Yılmaz, 8. Bölge Bölgesel Kurul Üyeliğine Atandı

Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) aldığı kararla, deneyimli hakem Mehmet Şahan Yılmaz, 8. Bölge Bölgesel Kurul Üyeliği görevine getirildi.