Şanlıurfa’da TEKNOFEST Güneydoğu Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Şanlıurfa’da 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan TEKNOFEST Güneydoğu için hazırlıklar sürüyor.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Vali Hasan Şıldak başkanlığında TEKNOFEST Güneydoğu hazırlıklarının ele alındığı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, organizasyon kapsamında yürütülen çalışmalar ve hazırlıkların mevcut durumu değerlendirildi.

Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları ve ilgili il müdürleri katıldı.

Kentte gerçekleştirilecek organizasyonun sorunsuz şekilde tamamlanması amacıyla kurumlar arası koordinasyonun ele alındığı toplantıda, hazırlık sürecindeki çalışmalar değerlendirildi.

TEKNOFEST Güneydoğu’nun Şanlıurfa’da teknoloji, havacılık ve uzay alanlarına yönelik etkinliklerle gençleri ve teknoloji meraklılarını bir araya getirmesi bekleniyor.

Hazırlıklar kurumlar arası koordinasyonla sürdürülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Tatlıses İlkokulu Müdürü Nurettin Toğun’un Acı Günü: Annesi Hacı Zeliha Toğun Vefat Etti

Şanlıurfa’da eğitim camiasının sevilen isimlerinden, Tatlıses İlkokulu Müdürü Nurettin Toğun’un annesi Hacı Zeliha Toğun hayatını kaybetti.

Gümüşün onsu yüzde 2 artışla 86 dolara yükseldi

ABD kaynaklı yeni gümrük vergisi gerilimleri güvenli liman varlıklarına olan talebi artırırken, gümüş Pazartesi günü yüzde 2 artışla ons başına 86 dolara yükseldi ve kazançlarını dördüncü seansa taşıdı.

Suruç, Büyükşehir İle Altın Dönemini Yaşadı

Suruç’a Sıcak Asfalt Yatırım Tutarı 72 Milyonu Aştı

Büyükşehir ‘den Birecik kırsalında yol yapım çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ilçesine bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarıyla ulaşımı daha konforlu hale getiriyor.