Şanlıurfa’da Üst Geçide Çarpan Araç Parçalara Ayrıldı: 1 Ölü

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle üst geçidin merdivenlerine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç parçalanırken, sürücü otomobilden fırladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Engelli Vatandaşlara Evde Bakım Desteği Sürüyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli vatandaşların ve ailelerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik desteklerini sürdürdüğünü açıkladı.

Dünya Para Tekvando Şampiyonası’nda 2 madalya

Dünya Para Tekvando Şampiyonası’nda Meryem Betül Çavdar ve Ali Can Özcan bronz madalya kazandı.

Bahçeli’den hayatını kaybeden Kahtalı Mıçe için taziye mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden sanatçı Mustafa Aslan (Kahtalı Mıçe) için taziye mesajı yayımladı.

Şanlıurfa’da Sebze ve Meyve Ticaretine Dijital Denetim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 5957 sayılı Sebze ve Meyve Kanunu kapsamında kent genelinde gıda güvenilirliğinin sağlanması, haksız rekabetin önlenmesi ve kayıt dışı ticaretin azaltılması amacıyla şehir giriş ve çıkışlarında denetim ve dijital takip çalışmalarını artırma kararı aldı.