Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 2 kilogram sentetik madde ele geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Narkotik Suçlarla Mücadele” kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Hassas burunlu narkotik köpeklerin de katıldığı operasyonda yapılan aramalarda 2 kilogram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kasım Gülpınar’dan CHP ve İYİ Parti ‘ye ziyaret

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, siyasi arenada dikkat çeken bir adım atarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret etti. Bu ziyaret, yerel seçimlere doğru stratejik bir adım olarak yorumlandı.

Karaköprü ‘de Zabıta Kantinciler ile bir araya geldi

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim sezonu öncesi okul kantin işletmecileriyle bir araya gelerek kantinlerde uyulması gereken hijyen kuralları ve satışı yasak olan ürünlerle ilgili bilgi verdi.

Kızılay’dan Şanlıurfa’da Dev Gayrimenkul Hamlesi! Haliliye’de Yeni Proje İçin İhale Açıldı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Kızılay tarafından hayata geçirilecek yeni proje için ihale süreci başladı. Ertuğrulgazi Mahallesi’nde dört ayrı parsel üzerinde gerçekleştirilecek proje kapsamında mevcut yapıların yıkılması, altyapının yenilenmesi ve yeni yapıların inşa edilmesi planlanıyor. İhaleye katılacak firmalardan ise 31 milyon 500 bin TL geçici teminat istenecek.

Dilan Kunt Ayan’dan 400 Dönümlük Arazi Tepkisi: “Bu Kentin Nefes Almaya İhtiyacı Var”

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin karşısında bulunan yaklaşık 400 dönümlük araziyle ilgili açıklama yaptı.