Şanlıurfa’da Vergi Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik” yürüttüğü çalışmalar kapsamında hakkında Vergi Usul Kanununa muhalefet suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.D. isimli şahsı yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, 12 Mart 2026 günü Akçakale ilçesinde JASAT ve Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen operasyon sonucunda H.D. gözaltına alındı. Yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi.
Jandarma yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü, vatandaşların güvenliği için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Akdeniz’de 4.4 büyüklüğünde deprem

Adeniz’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şanlıurfa’da Gaziler Günü Öncesi “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” Yürüyüşü

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Şanlıurfa’da “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” yürüyüşü düzenlendi. Program kapsamında Dergâh Camii’nde gaziler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şanlıurfa’da Dünya Su Günü Etkinliklerine Yoğun İlgi

Her yıl 22 Mart’ta kutlanan Dünya Su Günü, bu yıl “Geleceğimiz Su: Tasarruf ve Sürdürülebilirlik” temasıyla Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Erdoğan: Ülkemizde ve bölgemizde yeni bir dönemin kapılarını açmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 38. Olağan Mali Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni’nde konuştu.