Şanlıurfalı Judocular Türkiye Şampiyonasında 2 bronz madalya kazandı

Ordu’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Şanlıurfalı genç judocular, büyük bir başarıya imza attı. İkinci günün heyecan dolu müsabakalarında, Muhammet Bulut 55 kiloda Türkiye Üçüncüsü olurken, Ferhat Deniz de 60 kiloda Türkiye Üçüncüsü unvanını elde etti.

Şanlıurfalı genç judocular, turnuvanın ikinci gününde sahne aldı ve ülke genelinde dikkatleri üzerlerine çekti. Muhammet Bulut, 55 kilogramlık kategorideki performansıyla göz doldurdu. Rakiplerini karşısında başarılı bir şekilde geçen Bulut, mücadele ettiği her maçta üstün performans sergileyerek Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Diğer yandan, Ferhat Deniz de 60 kilogramlık kategoride gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Zorlu müsabakalarda rakiplerine üstünlük sağlayan Deniz, kariyerinde önemli bir başarıya imza attı ve Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Şanlıurfa judo camiası, genç sporcularının elde ettiği bu başarıyla gurur duyarken, antrenörlerinin çalışmalarının meyvelerini almalarıyla mutlu oldular. Sporcular, bu başarıyla Türkiye’nin dört bir yanından gelen rakiplerine karşı gösterdikleri üstün performansla dikkatleri üzerlerine çekti.

Şampiyonada elde edilen bu dereceler, Şanlıurfa’nın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gösterdi. Şanlıurfalı judocuların bu başarısı, hem ilin spor camiasını hem de genç sporcuları motive ederek geleceğe umutla bakmalarını sağladı.

Şanlıurfalı judocular, elde ettikleri bu başarıyla hem kendi yeteneklerini sergilemiş hem de ilin adını Türkiye genelinde duyurmuş oldular. Bu önemli başarı, genç sporcuların emeklerinin karşılığını almaları açısından da büyük önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kuyu-19 operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de elebaşılığını Adnan Üstün’ün yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik “Kuyu-19” operasyonu düzenlendiği ve suç örgütü üyesi 15 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

TÜİK- Tarımsal girdi fiyatları Temmuz’da aylık yüzde 3,42, yıllık yüzde 43,76 yükseldi

İstanbul, 20 Eylül (Hibya) Türkiye genelinde tarımsal girdi fiyatları, Temmuz’da aylık bazda yüzde 3,42, yıllık bazda yüzde 43,76 yükseldi.

Türk Turistin Yeni Gözdesi Mısır Turu: Ballıca Turizm, Firavunlar Diyarına Uzanan Kapsamlı Tur Programını Duyurdu

İSTANBUL — Son yıllarda Türk tatilcilerin yurt dışı tercihlerinde hızla yükselen Mısır, bu sezon da en çok konuşulan destinasyonlar arasında yer alıyor.

Uludağ’daki otel yangınıyla ilgili 4 tutuklama

Uludağ’da 2 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin soruşturmada 4 kişi tutuklandı.