Şanlıurfalı Mevsimlik İşçilerin Çadırı Alevlere Teslim Oldu

ŞANLIURFALI MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇADIRI YANGINDA KÜL OLDU
İZMİR, (RHA) – Şanlıurfa’dan mevsimlik tarım işçiliği yapmak için İzmir’in Ödemiş ilçesine gelen işçilerin kaldığı çadırda çıkan yangın, büyük maddi zarara yol açtı. Yangında çadır tamamen yanarken, içerisindeki eşyalar ve bir miktar para kullanılamaz hale geldi.
Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında Ödemiş ilçesine bağlı Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfalı Hamit Kıvıcı ve beraberindeki mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadırda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çadırı sararken, içeride bulunan eşyalar ile bir miktar para da yandı.
Yangın sırasında çadırda bulunan iki kadın, alevlere ilk müdahaleyi kendi imkânlarıyla yaptı. Ancak yangının hızla yayılması nedeniyle çadır ve içerisindeki eşyalar kurtarılamadı.
Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, mevsimlik işçilerin barındığı çadır tamamen kullanılamaz hale geldi. Geçimlerini sağlamak için memleketlerinden kilometrelerce uzakta çalışan işçiler, yangın sonrası zor durumda kaldı.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hamas’ın elindeki en yaşlı rehinenin cenazesi İsrail’e teslim edildi

Hamas’ın 7 Ekim 2023 saldırılarının ardından rehin aldığı en yaşlı kişinin cenazesi, Salı günü Gazze’den İsrail’e teslim edilen iki rehine arasındaydı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin Yemek İhalesinde Bakanlık Alarmı: Florya Yemek İçin İnceleme Talimatı

ŞANLIURFA,- SAĞLIK Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 7 ilde yemek hizmeti veren Florya Yemek Ticaret A.Ş. hakkında hazırlanan soruşturma raporunun ardından ilgili sağlık tesislerindeki yemek hizmet alımlarının tüm süreçleriyle incelenmesini istedi.

Şanlıurfa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Rabia Meydanı’nda Anıldı

Şanlıurfa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Rabia Meydanı’nda anma programı düzenlendi. Programa Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, vatandaşlar ve güvenlik güçleri katıldı.

Çocuklarımızı Kış Hastalıklarından Korumak İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Havaların soğumasıyla birlikte çocuklarda görülen boğaz enfeksiyonları, grip, nezle, bronşit gibi hastalıklar artmaya başlıyor.